Federația „mulțumește” Clubului UTA

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 27, 2024 with No Comments

Comisia de Disciplină a FRF a sancționat drastic clubul Dinamo, cu interzicerea prezenței pe stadion a suporterilor la următoarele patru meciuri și o amendă record de 100.000 de lei. Totul în urma incidentelor de la partida Dinamo – UTA.

În opinia respectivei comisii, clubul UTA poartă aceeași vină pentru pumnii și picioarele împărțite de dinamoviști și steliști, și a primit aceleași sancțiuni.

„Frăția” unei facțiuni a galeriei alb-roșii cu galeria CSA Steaua lovește perfect în marea masă a suporterilor arădeni, văduviți de prezența la meciuri și aduce și o „gaură” notabulă în bugetul clubului.

Conducerea clubului UTA a anunțat că va face recurs, acesta urmînd să se judece, săptămâna viitoare, mai precis joi, 4 aprilie.

Până atunci curg comunicatele, atât din partea clubului, cât și a conducerii Suporter Club UTA. Se aruncă acuze dinspre o tabără, cealaltă se disculpă, totul în „războiul” binecunoscut.

Vom reveni asupra acestui subiect, după pronunțarea deciziilor luate în urma judecării recursului formulat de UTA.

Oricum trebuie remarcat modul în care federația a „mulțumit” clubului UTA pentru aportul jucătorilor arădeni în meciurile disputate de echipele naționale, Dennis Man, Cristi Mihai și Rareș Pop.

No Comments

Comments for Federația „mulțumește” Clubului UTA are now closed.