Fapte de încălcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 04, 2016 with No Comments

tigari (11)

Vineri, 1 iulie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, pe timpul serviciului de ordine și siguranță publică, au depistat în zona Pieței ”Mihai Viteazul” din municipiul Arad, două persoane care ofereau trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări.

Jandarmii au luat măsura identificării persoanelor, aceastea fiind doi bărbați cu vârsta de 23 respectiv 35 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad. La controlul efectuat, asupra persoanelor au fost găsite 97 respectiv 39 pachete cu țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării celor 136 pachete cu țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.

No Comments

Comments for Fapte de încălcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi are now closed.