Fapte de încălcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on februarie 18, 2016 with No Comments

jandarmi

Marți, 16 februarie a.c., în jurul orei 13.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a depistat, în zona Pieței ”Mihai Viteazul” din municipiul Arad, o persoană care oferea trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări.

Persoana a fost legitimată iar, la verificări, a rezultat că aceasta este Iordan D., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

La controlul efectuat, asupra persoanei și pe o banchetă a autoturismului său, au fost găsite 200 pachete cu țigări netimbrate, de diferite mărci.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării întregii cantități cu țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.

No Comments

Comments for Fapte de încălcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi are now closed.