Fanii alb-roșii se pregătesc pentru Sibiu

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 25, 2023 with No Comments

UTA va evolua în cea de a treia etapă a Superligii la Sibiu, în compania celor de la Hermannstadt, în cea mai scurtă deplasare a sezonului. În orașul de pe Cibin sunt așteptați și un număr important de suporteri alb-roșii, așa cum s-a întâmplat și în luna februarie a acestui an, când peste 1.000 s-au aflat în tribunele arenei sibiene.

Semnalul mobilizării a fost dat pe contul de facebook al de la Ultras Arad II, unde se precizează:

„Sâmbătă ne reîntoarcem la Sibiu, un oraș unde întotdeauna ne-am simțit ca acasă și sperăm să avem parte de momente la fel de frumoase precum în ultima deplasare, când peste 1000 de arădeni au umplut peluza oaspeților. Peluza noastră organizează deplasarea suporterilor cu autocarele și îi invită pe toți utiștii să se alăture pentru a susține Bătrâna Doamnă. Prețul trasportului este de 80 RON/persoană, iar rezervarea locurilor în autocar se va face exclusiv la magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bloc L, între gară și Atrium Mall, între orele 10.00 și 18.00), acolo unde fanii trebuie să se înscrie pe listă cu datele personale și să achite costul deplasării în funcție de numărul de locuri rezervate.

Suporterii care nu locuiesc în Arad sau nu au posibilitatea de a se înscrie la magazin ne pot contacta prin mesaj privat pentru rezervare. Meciul dintre Hermannstadt și UTA este programat să înceapă sâmbătă, de la ora 18:30, pe noul stadion din Sibiu”.

 

No Comments

Comments for Fanii alb-roșii se pregătesc pentru Sibiu are now closed.