Expoziție inedită la Librăria Cărturești

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 30, 2016 with No Comments

dsc_3465

Librăria Cărturești a fost gazda unei expoziții inedite, parte a proiectului „Creative Workshops”. Proiectul a avut ca scop crearea de ateliere de creativitate și îndemânare realizate în această vară pentru beneficiarii Centrului de Reabilitare Socio-Profesională „Creativ” din cadrul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad.

Pe tot parcursul verii DDAC Arad împreună cu Asociația „Ofensiva Tinerilor” și cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură Arad am implementat proiectul derulat sub titulatura ”Creative Workshops”. Acest proiect a fost adresat Centrului „Creativ” din cadrul instituției noastre, menit să susţină implementarea unor programe socio-profesionale eficiente care se adresează tinerilor cu dizabilităţi în vederea integrării sociale şi profesionale şi a obţinerii unor locuri de muncă pe piaţa muncii sau în unităţi protejate. Ne bucurăm că putem fi parteneri în astfel de proiecte și țin să-i felicit pe acești tineri pentru lucrurile frumoase ieșite din mâna lor și nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect” a declarat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad

Fotografiile expuse pot fi vizualizate până la sfârșitul săptămânii viitoare, iar dacă cineva dorește să sprijine sau se alăture activităților organizate de către tinerii din Centrul „Creativ” îi rugăm să ne contacteze pe pagina de Facebook (Centrul Creativ sau Ofensiva Tinerilor).

No Comments

Comments for Expoziție inedită la Librăria Cărturești are now closed.