Expozitie de exceptie – Lumea lui Seth

Written by admin. Posted in Cultura

Tagged: , , , , ,

Published on mai 19, 2014 with No Comments

În data de 17 mai a.c., Palatul Cultural a fost gazda selectă a unei expoziții personale a lectorului universitar dr. Teodor Radu Pantea EFIAP/s, M.AAFR, Hon AAFR. Cu ocazia programului național ”Noaptea Muzeelor” , maestrul fotograf a onorat orașul nostru cu vernisarea unei expoziții deosebite intitulate sugestiv ”Lumea lui Seth”.

Numeroasele fotografii monocrome, ne-au purtat cu gandul în Egiptul zilelor noastre, arătându-ne încă o dată că fotografia de stradă are un farmec si o complexitate aparte. Evenimentul a fost organizat de către FotoClubPro Arad în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România, având ca scop promovarea unor artiști valoroși din diferite părți ale țării.

Expoziția a primit un surplus de clasă și prin prezența unui alt nume sonor din fotografia națională și internațională, domnul Ștefan Toth, AFIAP, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România de peste 50 de ani, care a înmânat președintelui de onoare al Foto Club Pro Arad, domnul Francisc Kelen, E.FIAP, o distincție pentru întreaga activitate și pentru aportul adus fotografiei și promovării Aradului. Președintele Foto Club Pro Arad, Nelu Scripciuc  E.AAFR, A.FIAP, Hon MPC, i-a asigurat pe iubitorii de fotografie că urmează să aducă la Arad și alte nume importante din fotografia națională si internațională, pentru ca iubitorii de artă fotografică să contemple lumea din jurul nostru prin prisma unor fotografii de calitate.

No Comments

Comments for Expozitie de exceptie – Lumea lui Seth are now closed.