Excelența Sa Florin Vasiloni l-a primit în vizită de lucru pe Iustin Cionca

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 20, 2016 with No Comments

foto-vizita

În data de 19 septembrie 2016, consulul general al României la Gyula, Excelența Sa Florin Vasiloni, l-a primit, în vizită de lucru, pe Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. Oficialul arădean a fost însoţit de o delegaţie din care au făcut parte printre alţii prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii „Vasile Goldiş” din Arad şi Andrei Ando, manager al camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.
Întâlnirea a avut loc în contextul unor întrevederi avute de delegația Consiliului Județean Arad cu parteneri în Ungaria, autorități publice ungare, printre care Consiliul Județean Bekes, în vederea accesării de proiecte transfrontaliere, pe axa RO-HU 2014-2020. 
Președintele Iustin Cionca a prezentat diplomatului român prioritățile de dezvoltare ale județului Arad, vorbind printre altele despre necesitatea dezvoltării infrastructurii, dar și despre intenția dezvoltării la Arad a unei clinici de oncologie. 
În cadrul întrevederii, au fost abordate și aspecte legate de situația actuală a comunității istorice românești din Ungaria.

No Comments

Comments for Excelența Sa Florin Vasiloni l-a primit în vizită de lucru pe Iustin Cionca are now closed.