Eveniment deosebit în viața UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 31, 2023 with No Comments

Familia alb-roșie a UTA-ei își dă întâlnire la sfârșitul acestei săptămâni în fața Stadionului „Francisc Neuman”, acolo unde pe platoul din fața arenei va avea loc un eveniment deosebit.

Este vorba de dezvelirea noii statui a lui Iosif Pecsovszky , în prezența autorităților locale, dar și a unor invitați de onoare precum Joe Pecsovszky, nepotul marelui fotbalist sau Ioan Igna, fost coleg cu marele „Csala”.

„Cel care ne-a încântat inimile revine acasă!

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața de utist, din ultimii ani, va avea loc în acest sfârșit de săptămână, pe platoul din fața Arenei „Francisc Neuman”.

Astfel, un nou proiect al Suporter Club UTA va fi finalizat cu succes. Este unul dintre cele mai dragi proiecte ale noastre, deoarece este legat de cel mai mare fotbalist din istoria clubului nostru mult iubit.

Este vorba despre cel care a încântat mii și mii de inimi, de la Dunăre și până la Sena, și al cărui nume îl pomenim cu fiecare prilej.

Așadar, sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 12:00, vă invităm să dezvelim împreună statuia marelui Iosif Pecsovszky, o statuie donată orașului de către Suporter Club UTA.

Pentru noi doar UTA contează!” se precizează în comunicatul Suporter Club UTA.

No Comments

Comments for Eveniment deosebit în viața UTA-ei are now closed.