Elena Basescu: “Nu voi candida la europarlamentare”

Written by Adi Constantin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 24, 2014 with No Comments

Elena Basescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va candida la alegerile europarlamentare nici pe listele PMP, nici ca independenta. “Doresc sa multumesc prietenilor de la PMP pentru ca mi-au oferit locul 2, insa mi se pare o favoare prea mare. Mi s-ar parea un troc imoral rezervat marilor justitiari. Nu voi candida ca independent deoarece nu doresc sa iau unul, doua sau trei procente de la Miscarea Populara”.

Declaratii Elena Basescu:

La fel ca in 2009 am strans cu foarte mare ususrinta numarul necesar de semnaturi pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare.

Doresc sa multumesc prietenilor de la PMP pentru ca mi-au oferit locul 2 pe lista lor, insa mi se pare o favoare mult prea mare pentru un partid abia infiintat, pentru un partid care nu a trecut inca testul electoral. Mi s-ar parea un troc imoral pe care l-as face in schimbul sustinerii pe care tatal meu l-a acordat infiintarii acestui partid.

Pozitionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora, asa cum ati observat si dumneavoastra, presa, trocurile imorale sunt rezervate marilor justitiari.

Nu voi candida ca independent deoarece nu doresc sa iau unul, doua sau trei procente din scorul partidului Miscarea Populara.

Imi doresc ca acest proiect (Partidul Miscarea Populara) initiat de tatal meu sa reuseasca, sa dea in 2016 Guvernul.

Asa cum stiti cu totii, dl Mircea Diaconu sta catarat pe Antene in fata Teatrului Notara incercand sa stranga semnaturile. daca doreste sa interpreteze rolul EBA in campania pentru europarlamentare 2009 o sa ii ofer semnaturile mele. i le trimitem.

In final imi exprim speranta ca toti cei care mi-au oferit semnaturile sa dea voturile Partidului Miscarea Populara, si nu altor partide, mai ales PDL, care pe pozitii eligibile are oameni care au depasit varsta pensionarii si care reprezinta trecutul.

Noi, PMP, reprezentam viitorul. Si in niciun caz sa nu isi dea votul PSD sau PNL care au pe liste numai neveste disperate precum si gasca lor de prietene.

SURSA: hotnews.ro

No Comments

Comments for Elena Basescu: “Nu voi candida la europarlamentare” are now closed.