După ce administrația locală a luat atitudine, apare și deputatul Todor

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 16, 2018 with No Comments

Dacă până acum gruparea parlamentarilor PSD formată din Fifor, Căprar,Tripa și Todor apărau Compania Națională de Investiții,  care nu a alocat banii promiși pentru  Stadionul UTA sau aceiași Companie(CNI) nu a reușit să termine noul Bazin de Polo, acum s-au schimbat radical. Deputatul PSD Adrian Todor se pare că și-a adus aminte că trebuie să facă și el ceva pentru Arad, pentru cei care l-au ales și mai ales pentru suporterii echipei UTA  și a trecut la vorbărie, deocamdată.

După ce primarul Gheorghe Falcă a spus că administrația locală va aloca bani din bugetul propriu pentru nocturna și gazonul de la Stadionul UTA și că s-a săturat de promisiunile CNI-ului, dintr-o dată a venit și reacția deputatului PSD.

Acesta a remis azi un comunicat de presă prin care se lăuda în fața arădenilor că domnia sa în persoană a cerut informații de la CNI referitoare la cele două obiective la care promisese bani. Încă o dată parlamentarii PSD de arat își arată incompetența și în al doisprezecelea ceas iau și ei unele măsuri. Așteptăm cu nerăbdare să vedem care va fi răspunsul celor  de la CNI și dacă acest deputat Todor are cât de cât trecere la București. Noi ne cam îndoim.

Rămâne doar o întrebare. De ce până azi, acest parlamentar pe nume Adrian Todor a preferat să denigreze și să blameze administrația locală și nu a luat atitudine?

No Comments

Comments for După ce administrația locală a luat atitudine, apare și deputatul Todor are now closed.