Drumul Zăbrani – Frumuşeni modernizat

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , , , ,

Published on noiembrie 13, 2014 with No Comments

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a participat la inaugurarea modernizării tronsonului de drum Zăbrani-Frumuşeni. „Este un drum important pentru noi, deoarece acesta s-a degradat continuu, ca urmare a exploatării excesive. Acest drum a fost intens circulat de maşini de mare tonaj, care asigurau materia primă pentru autostradă. Consiliul Judeţean este conştient de importanţa acestui drum şi am investit în modernizarea lui”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

La rândul său, Reginald Andronic, primarul comunei Frumuşeni, a subliniat că „70% din populaţia activă a comunei are loc de muncă în municipiul Arad, deci tranzitează acest drum zilnic, de două ori. E normal ca un drum bun să scurteze durata deplasării, atât la locul de muncă, dar şi spre casă”.

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, afirmă, la rândul său, că modernizarea drumului înseamnă un nou pas în dezvoltarea întregii zone. „Ca primar, nu pot decât să mă bucur că întreaga zonă se dezvoltă. Orice dezvoltare începe cu consolidarea infrastructurii”, a explicat Marian Toader.

***

Drumul judeţean DJ 682 a fost reabilitat pe o lungime de 11,8 km, iar valoarea lucrărilor a fost de 3,4 milioane de lei. Acest drum asigură legătura pe malul stâng al Mureşului, spre Arad. Urmează ca în 2015 să se continue lucrările până la zona limitrofă a municipiului Arad, pe tronsonul Frumuşeni-Fântânele-Arad.

No Comments

Comments for Drumul Zăbrani – Frumuşeni modernizat are now closed.