Două subiecte fierbinţi pe ordinea de zi în şedinţa CLM

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 02, 2014 with No Comments

 

Pentru aleşii locali, săptămâna viitoare începe, cu o şedinţă  extraordinară a CLM. Pe ordinea de zi se vor afla două proiecte destul de delicate primul; contractul de delegare a serviciului de transport public local prin curse regulate, efectuat cu autobuzele şi tramvaiele pe raza municipiului Arad şi aprobarea formei de delegare a serviciului de transport public local. În curând contractul cel vechi va expira de aceea, municipalitatea va expune o serie de motive. “Noul contract pe care Primăria şi Compania de Transport Public urmează să îl încheie pe o durată de trei ani de zile prevede, între altele, achiziționarea de tramvaie noi, pentru care municipalitatea urmează să plătească aproximativ 39.150.000 de lei, a unor autobuze noi, al căror cost estimat este de 6.076.000 de lei, respectiv a unor autobuze uzate, în schimbul cărora Primăria va plăti circa 690.000 de lei”.

Cel de-al doilea punct important, pe ordinea de zi, face referire la aprobarea studiului de oportunitate, a formei de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat în Municipiul Arad către SC CET Hidrocarburi SA Arad şi a documentaţiei de atribuire.

Potrivit proiectului de hotărâre, delegarea se va face cu atribuire directă către CET Hidrocarburi. „Având în vedere solicitarea SC CET Hidrocarburi SA Arad înregistrata la Primăria Municipiului Arad sub nr. 72101/15.11.2013, referitor la prelungirea duratei de concesiune a Contractului nr. 5664/7 martie 2001, încheiat între Consiliul Local al Municipiului Arad şi SC CET Hidrocarburi SA Arad; concluziile documentaţiei elaborate şi a cerinţelor prevăzute de lege pentru delegarea gestiunii serviciului public, propunem aprobarea studiului de oportunitate, a formei de delegare a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat în Municipiul Arad, prin atribuire directă a concesiunii către SC CET Hidrocarburi SA Arad şi a documentaţiei de atribuire a gestiunii”.

 

 

No Comments

Comments for Două subiecte fierbinţi pe ordinea de zi în şedinţa CLM are now closed.