Două milioane pentru investiții, din excedentul bugetar

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 28, 2020 with No Comments

În ședința de vineri, 28 februarie, consilierii județeni au alocat peste două milioane de lei pentru investiții și pentru finanțarea proiectelor în derulare. Suma provine din excedentul bugetar al anilor precedenți.

„Sunt sume din excedentul bugetar, rezultat al economiilor sau a altor alocări neconsumate. Gestionăm cu maximum de exigență fiecare resursă a Consiliului Județean pentru a finanța unele investiții, pentru a contribui la derularea investițiilor în curs sau pentru a acoperi unele cheltuieli pentru diferite proiecte”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În urma votului consilierilor s-au alocat 2.067.000 lei, după cum urmează:

- 173.000 lei pentru achiziționarea unei licențe Microsoft SQL Server 4CORE (41.000 lei) și pentru suplimentarea cheltuielilor neeligibile în cadrul proiectului finanțat din fonduri externe nerambursabile „Prevenirea și monitorizarea bolilor infecțioase și a infecțiilor intraspitalicești în Arad, Mako și Hodmezovasarhely – STOP GERMS” (132.000 lei)

- 138.000 lei pentru contribuția proprie și cheltuielile eligibile aferente proiectului finanțat din fonduri externe nerambursabile „Construirea a doua case de tip familial Hansel și Gretel și reabilitarea unui Centru de zi și recuperare pentru copii cu dizabilități mentale – Simba”.

- 1.097.000 lei pentru întocmire documentații la drumuri

- 659.000 lei pentru achiziționarea unui sistem în vederea asigurării arhivării imaginilor de tip CT și RMN.

No Comments

Comments for Două milioane pentru investiții, din excedentul bugetar are now closed.