Doru Bozga, consilier județean PNL: „Comuna Olari beneficiază de drumuri modernizate”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on august 23, 2021 with No Comments

Consiliul Județean a demarat, în ultimii ani, două proiecte de infrastructură foarte importante pentru comuna Olari. Practic, cele două drumuri județene care traversează comuna au intrat într-un proces de modernizare. Unul dintre ele, Sântana-Olari-Sintea Mică, a fost finalizat anul trecut, iar lucrările la cel de-al doilea, Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa, sunt în plină desfășurare

Prin modernizarea celor două drumuri, Olariul are acces rapid și modern atât spre centrul județului, cât și spre zona de vest, cu o legătură mai scurtă și mai directă spre punctele de frontieră Nădlac, Turnu și Vărșand. Astfel, crește oportunitatea de dezvoltare a comunei, prin atragerea investitorilor, cărora li se oferă o infrastructură rutieră modernă și sigură, o capacitate de transport mult mai rapidă”, a declarat Doru Bozga, consilier județean PNL.

Drumul județean Sântana-Olari-Sintea Mică a fost finalizat în 2020, are o lungime de 10 kilometri, iar valoarea lucrărilor a fost de 12,3 milioane de lei. Tronsonul de drum Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa, în lungime de 23,4 kilometri, are o valoare a lucrărilor de peste 26 de milioane de lei.

 

 

No Comments

Comments for Doru Bozga, consilier județean PNL: „Comuna Olari beneficiază de drumuri modernizate” are now closed.