Dorin Stanca : „În 2019, avem nevoie de un Guvern responsabil!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 31, 2019 with No Comments

Bugetul României nu a fost încă adoptat, deşi luna ianuarie este deja încheiată. Lipsa de profesionalism a Guvernului este evidentă dacă luăm în calcul doar această întârziere.

România nu are încă buget pentru 2019 din cauza incapacităţii Guvernului de a concepe un proiect de buget sustenabil. Practic, dacă nu ai noul buget, nu ai banii pentru investiții. Dincolo de problema investițiilor statului, întârzierea e privită cu îngrijorare crescândă în mediul de business.

Consider că pentru aceasta întârziere nu exista niciun motiv legitim, doar Guvernului  de a închide bugetul pe 2018 cu toate promisiunile făcute anul trecut. Diletantismul acestor guvernanţi îl vom plăti toţii, mai mult decât ne aşteptăm, mai mult decât suntem dispuşi să plătim. În 2019, mai mult ca oricând avem nevoie de un Guvern responsabil, cu o viziune de dezvoltare prin susținerea investițiilor, care poate asigura o creștere economică pe termen lung, un Guvern care să înţeleagă că trebuie să renunţe la populism”, a declarat Dorin Stanca, vicepreşedinte PNL Municipiul Arad.

 

 

 

No Comments

Comments for Dorin Stanca : „În 2019, avem nevoie de un Guvern responsabil!” are now closed.