Dorel Vidran, primar Zimandu Nou: „PSD îngreunează munca administrației publice locale!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iulie 06, 2017 with No Comments

Primarul localității Zimandu Nou, Dorel Vidran a prezentat o parte din realizările administrative pe ultimul an. Totodată primarul Vidran a criticat acțiunile guvernului PSD, care, în opinia sa, afectează administrațiile publice locale:

În Zimandu Nou am finalizat lucrările la baza sportivă, la construcția noului dispensar și la stațiile de epurare. În Zimandcuz am terminat lucrările pentru noul parc și spațiul de joacă pentru copii, iar în Andrei Șaguna am definitivat lucrările pentru centrul civic. Urmează o serie nouă de proiecte pentru întreaga comunitate, care sper că vor fi definitivate într-un termen scurt.

Una dintre problemele cu care ne confruntăm este promisiunea celor din PSD din campania electorală, și anume cadastrarea gratuită a terenurilor agricole. Această promisiune rămâne una neonorată, fiindcă momentan se desfășoară foarte greoi. Ne aflăm la jumătatea anului iar demersurile pentru cadastrare nici nu au fost începute.

Nemulțumirile noastre vin și dinspre noua lege a salarizării, care nu are o grilă bine definită pentru angajații din administrația publică locală. Guvernul PSD lăsând la latitudinea primăriilor și consiliilor locale majorările salariale și sursele de finanțare pentru a le acoperi” a declarat primarul Vidran.

No Comments

Comments for Dorel Vidran, primar Zimandu Nou: „PSD îngreunează munca administrației publice locale!” are now closed.