Dorel Căprar : România are nevoie de stabilitate, de continuarea reformelor şi acestea sunt argumentele principale pentru care PSD trebuie să râmână la guvernare

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on august 27, 2019 with No Comments

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, apreciază că mai ales în acest moment, odată cu decizia ALDE de a părăsi coaliţia, este vital pentru români ca Partidul Social Democrat să rămână la guvernare pentru a continua implementarea măsurilor cuprinse în programul de guvernare.

“Întreaga strategie guvernamentală este gândită ca un tot unitar, cu măsuri progresive eşalonate pe departamente şi mai sunt încă foarte multe lucruri de făcut pentru creşterea nivelului de trai al românilor. Tocmai de aceea, conducerea PSD a decis în unanimitate, prin votul în CEX, continuarea guvernării. Avem responsabilitate față de cei care ne-au acordat votul în 2016, avem responsabilitate pentru implementarea programului de guvernare, o responsabilitate pe care ne-am asumat-o şi care nu ne sperie. Viziunea noastră de politici publice pleacă de la premisa construirii unei societăți echilibrate, bazată pe principii incluzive. Guvernările PSD au adus creștere economică și bunăstare în rândul cetățenilor.  Creşterea pensiilor, a salariilor, debirocratizarea, relaxarea fiscalităţii şi susţinerea viguroasă a agriculturii româneşti, toate sunt măsuri care fac parte din viziunea PSD pentru fundamentarea unei creșteri economice inteligente, sustenabile și incluzive, de natură a furniza premisele consolidării unui stat puternic, proactiv și a unei societăți echilibrate, cu  o clasă de  mijloc  extinsă.

Tot ceea ce am promis până acum s-a tradus în fapte iar în perioada următoare ne ţinem de cuvânt, după cum am făgăduit românilor, şi operăm pe baze financiare solide, indexările de pensii şi marile proiecte de infrastructură pe care populaţia le aşteaptă. România are nevoie de stabilitate, de bună guvernare şi exact aceste aspecte constituie pentru noi priorităţile şi argumentele de bază. “, afirmă preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

 Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Dorel Căprar : România are nevoie de stabilitate, de continuarea reformelor şi acestea sunt argumentele principale pentru care PSD trebuie să râmână la guvernare are now closed.