Dorel Căprar: „Guvernul alocă fonduri pentru stadionul UTA, însă lucrările sunt întârziate din cauza administraţiei Falcă”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 26, 2017 with No Comments

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, spune că sprijinul pe care Guvernul României îl va da pentru stadionul Francisc Neuman este de apreciat, însă se arată revoltat de faptul că lucrările au fost mult întârziate din pricina administraţiei condusă de Gheorghe Falcă.

„Guvernul României va pune umărul la ridicarea stadionului Francisc Neuman. Este un lucru îmbucurător, în condiţiile în care suma alocată este de 2,5 milioane de euro. Pentru ca această investiţie guvernamentală să se poată derula este necesară predarea amplasamentului către Compania Naţională de Investiţii (CNI). Aceasta va trece apoi la demararea unor proceduri specifice, care vor dura câteva luni bune. Normal ar fi fost ca amplasamentul să fie predat de Primăria Arad către CNI în cursul anului trecut, atunci când compania a anunţat că alocă 2,5 milioane de euro pentru stadionul UTA. Cum însă lucrările erau în întârziere şi predarea nu se putea face până la finalizarea acestora, întreaga procedură a fost dată peste cap. Toată responsabilitatea o poartă administraţia liberală condusă de Gheorghe Falcă, administraţie care a permis repetate întârzieri în execuţia lucrărilor. A permis prelungiri nejustificate de termene, iar acest lucru a dus la situaţia cunoscută de toţi iubitorii sportului din Arad. PSD Arad salută decizia Guvernului României de a aloca aceste fonduri pentru stadion, însă Gheorghe Falcă este în continuare repetent la acest capitol, al sportului. După ce a demolat mai multe stadioane pentru a face loc unor hipermarketuri, acum a întârziat lucrările la noul stadion, dar și predarea amplasamentului către CNI. Falcă dovedeşte, încă o dată, că nu îi pasă de Arad şi de simbolurile urbei. Îl interesează doar să parvină, indiferent de pierderile pe care le suferă Aradul şi arădenii”, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

No Comments

Comments for Dorel Căprar: „Guvernul alocă fonduri pentru stadionul UTA, însă lucrările sunt întârziate din cauza administraţiei Falcă” are now closed.