Dorel Căprar: ”Bazinul de polo va umple un gol în infrastructura sportivă a municipiului și județului Arad”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 21, 2015 with No Comments

Aradul va beneficia de finanțare guvernamentală pentru construirea bazinului de polo din Subcetate, prin intermediul Ministerelor Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și al Tineretului și Sportului.

„Este o investiție mai mult decât binevenită pentru arădeni, care va umple un gol în infrastructura sportivă a municipiului și județului Arad. Prin construirea acestui bazin se vor crea condiții pentru a sprijini atât sportul de performanță, dimensiunile acestuia vor permite organizarea unor meciuri și competiții internaționale de polo, cât și sportul de masă prin faptul că arădenii vor avea încă un loc unde să practice înotul în condiții foarte bune. De altfel, acest bazin împreună cu alte obiective similare ce vor fi construite în țară, fie că sunt bazine olimpice de înot, săli de sport sau stadioane, sunt părți componente ale strategiei de dezvoltare a infrastructurii sportive promovată de Ministrul Gabriela Szabo și sprijintă de Guvern. Această strategie înseamnă sprijin pentru ambele componente mari ale fenomenului sportiv, cel de masă și sportul profesionist, prin finanțarea unor obiective de infrastructură sportivă în toată țara. Mă bucur că Guvernul condus de Premierul Victor Ponta demonstrează încă o dată că tratează cetățenii în mod egal, indiferent de culoarea politică a administrației locale, în contextul unui buget solid care asigură dreptate socială permițând totodată realizarea unor investiții de infrastructură importante” a declarat președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Bazinul de polo înseamnă o investiție totală de 21,2 milioane de lei, termenul de finalizare fiind anul viitor. Dimensiunile bazinului vor fi de 33/25 de metri, adâncime 2,3 metri și o capacitate de minim 800 de locuri pe scaune.

No Comments

Comments for Dorel Căprar: ”Bazinul de polo va umple un gol în infrastructura sportivă a municipiului și județului Arad” are now closed.