Donații pentru Spitalul Județean Arad

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on octombrie 27, 2017 with No Comments

Asociația  Internationales Bildungs- und Sozialwerk, din Germania, condusă de domnul prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann, a trimis către Spitalul Clinic Județeam de Urgență Arad noi donații, constând în paturi și noptiere folosite precum și saltele noi destinate secțiilor de copii.

Conform președintelui asociației, dl. prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann ”paturile de spital pentru  copii și noptierele sunt destinate dotării spitalului județean astfel încât pacienții să poată dispune de  confortul necesar. În spiritul cooperării între judeţul Arad şi Asociaţia Internationales Bildungs- und Sozialwerk, dorim să ajutăm şi în viitor, în limitele posibilităţilor noastre, acolo unde nu există alte posibilităţi de sprijin.”

În acest an, președintele Asociației Internationales Bildungs- und Sozialwerk din Germania a mai trimis spre Arad și alte donații, precum paturi și saltele pentru pacienți.

”Mulțumim dlui Schnatmann pentru interesul arătat spitalului nostru. Nu suntem la prima colaborare și mai mult decât atât, în vară, dl președinte a vizitat spitalul nostru, în special secțiile pentru copii și s-a interesat cu ce ne mai poate ajuta. Iată ca după doar câteva luni a mai trimis un transport de mobilier de spital destinat secțiilor de pediatrie ”, a declarat ec. Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

 

No Comments

Comments for Donații pentru Spitalul Județean Arad are now closed.