Doctorul Zeno Moldovan la un pas să fie bătut de fotbalistul Adrian Voicu. Vezi aici ce s-a întâmplat

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on mai 16, 2015 with No Comments

Un fapt nemai întâlnit la meciurile Bătrânei Doamne s-a derulat la finalul partidei dintre UTA și CS Ineu. Fundaşul dreapta arădean, Adrian Voicu a sărit gardul care desparte terenul de tribune să-l ia la bătaie pe unul dintre cei mai vechi suporteri arădeni,  dr. Zeno Moldovan.

Incidentul a fost stopat de stewarzii firmei de pază, care l-au oprit pe Voicu să-i aplice o corecție doctorului. Acuzat de către Voicu că l-ar fi înjurat pe durata celor 90 de minute pentru evoluția slabă, doctoral Moldovan a ieșit supărat, argumentând faptul că în cei peste 50 de ani de când vine la UTA, așa ceva nu i s-a mai întâmplat.

De față a fost și managerul grupării alb-roșu, Alexandru Meszar, care se pare din primele declarații că va lua măsuri față de cei implicați. Trebuie să menționăm că „cocoși” au mai fost și Bodea alături de el avându-l și pe Hlistei. Așteptăm reacțiile clubului.

 

No Comments

Comments for Doctorul Zeno Moldovan la un pas să fie bătut de fotbalistul Adrian Voicu. Vezi aici ce s-a întâmplat are now closed.