UP DATE: DNA la Consiliul Județean Arad. Între timp, Nicolae Ioțcu a fost ridicat, de la propria locuință, de ofițerii DGA

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 24, 2015 with No Comments

 

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Timișoara au descins în urmă cu aproximativ o oră la sediul Consiliului Județean Arad.

Conform unor informații, deocamdată neoficiale, aceștia au demarat percheziții ce au legătură cu proiectele de achiziții de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

UP DATE:

Surse judiciare au confirmat că preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, i-a fost azi documentat un flagrant, de către procurorii DNA Timişoara, în timp ce primea 10.000 de euro de la un om de afaceri, pentru un contract de achiziții destinate unității medicale arădene.

Cei doi s-au întâlnit pe o stradă din Arad, aflată în apropierea celei pe care se află casa lui Nicolae Ioţcu. Imediat după ce a luat banii, preşedintele Consiliului Judeţean Arad s-a îndreptat spre locuinţa proprie, unde însă a fost ridicat de ofițerii DGA.

Întreaga acțiune a beneficiat de sprijinul SRI Arad.

Aceleași surse au precizat că Nicolae Ioțcu a mai primit, în urmă cu două zile, încă 35.000 de lei, de la același om de afaceri.

Nicolae Ioţcu este preşedinte al Consiliului Judeţean Arad din anul 2008. Anterior, în perioada 2004-2008, el a fost senator PDL.

No Comments

Comments for UP DATE: DNA la Consiliul Județean Arad. Între timp, Nicolae Ioțcu a fost ridicat, de la propria locuință, de ofițerii DGA are now closed.