Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru medaliații Campionatelor Europene de gimnastică aerobică!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on noiembrie 24, 2023 with No Comments

Echipa de gimnastică aerobică  a CSM Arad a obținut rezultate excepționale pentru România și pentru Arad la Campionatele Europene din Antalya. Pentru această performanță deosebită, deputatul Sergiu Bîlcea le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”.

„Urmăresc de mai multă vreme performanțele tinerelor gimnaste de la CSM, știu eforturile pe care le depun antrenorii, părinții pentru a susține o ramură sportivă care nu beneficiază de finanțări importante. Trebuie să le mulțumim sportivilor de aici care au venit încărcați cu medalii de la Campionatele Europene de juniori din Antalya, pentru că au pus România și Aradul la loc de cinste! Este vorba despre Mellisa Fărcuța, care a câștigat patru medalii de aur (la proba de trio, grup, dance și pe echipe), Maia Balogh, două medalii de aur (la proba de dance și pe echipe) și Alexandru Berbece (medalie de aur pe echipe,  locul 8 la proba de individual masculin  și  locul 7 la proba de pereche). Am fost la sala în care se pregătesc acești copii, am văzut pasiunea lor pentru un sport care nu asigură un viitor financiar important nici măcar pentru cele mai mari performanțe. Este vorba deci despre dragostea față de sport, ambiție și spirit competitiv. Mă bucur pentru succesul lor, avem nevoie de exemple de reușită în sport și în viață pentru toți tinerii din Arad! Felicitări și antrenoarelor din Arad, Elza Fărcuța și Alexandra Cicirean, de asemenea antrenoarelor lotului național, Cristiana Spînu și Mariana Mezei”, a spus Sergiu Bîlcea.

 

No Comments

Comments for Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru medaliații Campionatelor Europene de gimnastică aerobică! are now closed.