DHL Express şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad au sustinut un interesant seminar

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , , ,

Published on septembrie 14, 2013 with No Comments

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, în parteneriat cu DHL Express au organizat un seminar, privind importanţa logisticii şi a transportului. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa firmelor oaspete la Târgul Internaţional de Agricultură „Agromalim“În deschiderea sesiuni de informare preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, a precizat că „parteneriatul între Arad şi DHL este unul de tradiţie în oraşul nostru, aici fiind şi una dintre locaţiile unde compania de transport rapid operează cu o aeronavă cargo”.

Directorul General DHL Express România, Daniel Kearvell, a menţionat că „în ultimii ani companiile din vestul ţării s-au dezvoltat într-un mod spectaculos. În ultimul an am fost nevoiţi să ne dublăm capacitatea aeronavei cargo care operează pe Aeroportul Arad pentru a putea face faţă solicitărilor venite dintre întreprinzători. Indiscutabil, oamenii de afaceri conştientizează tot mai mult că este necesar să fie conectaţi cu partenerii din străinătate în cel mai scurt timp”.

Făcând referire la tendinţele în materie de logistică, Daniel Kearvell a mai adăugat că „o firmă înfiinţată în urmă cu doar cinci ani are mult mai mulţi parteneri din alte ţări decât una deschisă, de exemplu, acum 10-15 ani. Asta dovedeşte că firmele de logistică trebuie să găsească cele mai bune soluţii pentru a sprijini dezvoltarea firmelor locale”.

La finalul prezentării, participanţii au discutat pe marginea unui studiu de caz al unui investitor din judeţ, primind şi informaţii legate de politicile vamale actuale.

 

No Comments

Comments for DHL Express şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad au sustinut un interesant seminar are now closed.