DGASPC Arad nominalizată la categoria “Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on februarie 21, 2017 with No Comments

Afis_GNEAS_2017

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a fost nominalizată la categoria “Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială, eveniment organizat anual de Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Pentru a câștiga această competiție avem nevoie de sprijinul tuturor celor care ne apreciază activitatea. Cu un singur click pe http://gala.cnasr.ro/ ne puteți oferi votul de încredere, promovând astfel la nivel național activitatea pe care o desfășoară în slujba comunității și a beneficiarilor cea mai mare instituție de asistență socială din județul Arad. Finaliștii apar în ordine alfabetică. Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gală au fost validate pentru votul online 745 de persoane.

Așadar, fiecare vot contează, iar nominalizările pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad pot fi accesate la următoarele link-uri găsi aici:

http://poll.cnasr.ro/poll/14 Premiul Institutia anului-DGASPC ARAD

http://poll.cnasr.ro/poll/17 Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială-STARK ERIKA-director DGASPC Arad
http://poll.cnasr.ro/poll/1 asistentul social al anului- RUSU ANDREEA – asistent social DGASPC Arad

http://poll.cnasr.ro/poll/2 Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului-DEHELEAN IONELA
http://poll.cnasr.ro/poll/7 Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu-GÎRD DANIELA-AIDA
http://poll.cnasr.ro/poll/8 Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi-VARGA SIDA LUCIA

 

Nominalizarea la această Gală, prin care an de an, se urmărește să promoveze perfomanța în domeniul social ne onorează și reprezintă pentru noi un motiv de mândrie. Aceasta pentru că prin activitatea pe care o desfășurăm încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor noștri, astfel încât interacțiunea cu instituția noastră să nu fie una anevoioasă, iar proiectele și inițiativele noastre să aibă ca finalitate bunăstarea oamenilor și combaterea marginalizării sociale.”declară Erika Stark, directorul DGASPC Arad.

Etapa de votare se desfășoară până pe data de 27 februarie (ora: 00.00). A patra ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială va avea loc marți, 21 martie 2017, la Ateneul Român din București. Evenimentul celebrează Ziua Mondială a Asistenței Sociale și recompensează performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul 2016.

No Comments

Comments for DGASPC Arad nominalizată la categoria “Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială are now closed.