Dezamăgire pe Cibin

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 26, 2017 with No Comments

Alexandru Pelici, antrenorul celor de la AFC Hermannstadt, o caracteriza pe UTA ca fiind „poate cea mai titrată şi mai periculoasă echipă din Liga 2”, înaintea meciului dintre cele două. Apreciatul tehnician și-a schimbat sigur părerea după modul în care arădenii au evoluat azi pe Cibin, acolo unde au pierdut clar, scor 2-0 (1-0) în favoarea gazdelor, după o prestație mai mult decât palidă. Asta în condițiile în care au evoluat în superioritate numerică încă din minutul 33, având și sprijinul unei inimoase galerii.

După un început echilibrat, în care, totuși, UTA nu a amenințat poarta adversă, în min. 26 gazdele au deschis scorul. Tătar a aruncat de la margine, Neagu a fost mai rapid decât Asani, total depășit de fază, a preluat și a șutat puternic, sub bară, de la 10 metri, pentru 1-0. În min. 33, Pîrvulescu a văzut al doilea cartonaș galben, pentru un fault la Strătilă, și a fost eliminat. Din păcate, UTA nu a avut reacție, reușind să-și treacă în cont doar o ocazie, prin Ciucă, în timp ce AFC Hermannstadt putea face 2-0, dar mingea șutată de Dâlbea, de la 25 de metri, a lovi transversala.

Repriza secundă a început cu o bună ocazie a lui Curtuiuș, dar cei care au modificat tabela au fost tot sibienii, în minutul 53. Bogdan Rusu a primit o pasă filtrantă de la Boboc, a trecut printre fundașii centrali  arădeni, a pătrus în careu, talonat de Manea, a șutat și l-a învins pe Grahovac, 2-0. Strătilă a avut ocazia să-și readucă echipa în joc, dar a șutat direct în Căbuz, de la opt metri, în minutul 57. Antrenorul gazdelor a fost trimis în tribună pentru proteste, UTA a arătat același joc steril și fără vlagă, iar Dâlbea putea face 3-0, când pe contraatac, a trimis milimetric peste transversala lui Grahovac.

Rezultatul final, aplaudat de peste 2.000 de sibieni, o coboară pe UTA la mijlocul clasamentului, iar primele semne de întrebare, legate de mult trâmbițata valoare a lotului și a băncii tehnice, încep să apară. Oricum, până acum, UTA e departe de așteptările suporterilor, atât prin joc, cât și prin rezultate.

Hermannstadt: Căbuz – D. Tătar, D. Crişan, Ct. Pîrvulescu, Pamfile – Dîlbea, Boboc – P. Petrescu, Bg. Rusu (Cîrstean), S. Lupu (I. Stoica) – C. Neagu (Neacșa).

UTA: Grahovac – Adili, Manea (Cârstocea), Ciucă, Burlă – Strătilă, Tănase, Asani (Grigorie), Buleică (Stahl) – Toma – Curtuiuş.

Au arbitrat: Iulian Dima (Bucureşti) – la centru; Romică Bîrdeş (Piteşti) şi Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) – asistenți.

No Comments

Comments for Dezamăgire pe Cibin are now closed.