Depistat cu cuţitul la ştrand

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on iulie 07, 2014 with No Comments

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au asigurat măsurile de ordine la manifestările cultural-artistice şi sportive ce au avut loc, la finele săptămânii trecute, în judeţul Arad.

Pe timpul unei astfel de manifestări, sâmbătă, 5 iulie a.c., a fost depistat în zona unui ştrand din municipiul Arad, un bărbat care, aflat vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, a săvârşit fapte şi acte obscene. Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, în vederea stabilirii identităţii, rezultând că este vorba despre Gheorghe B., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Botoşani.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată.

La controlul bagajului, pe care bărbatul îl avea asupra sa, jandarmii au găsit un cuţit cu lungimea de 26 cm şi lama de 12 cm. Acesta a fost ridicat în vederea confiscării.

Având în vedere că fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement, cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire, reprezintă infracţiune, jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare începerii umăririi penale.

No Comments

Comments for Depistat cu cuţitul la ştrand are now closed.