Demisii în ALDE Arad din cauza lui Tăriceanu

Written by Adi Constantin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on aprilie 12, 2018 with No Comments

Toate manevrele făcute de la București în filiala ALDE din Arad a stârnit un val de nemulțumiri în rândul vechilor membrii ai Partidul Liberal Reformator, veniți în alianța cu Partidul Conservator de unde a rezultat ALDE. Mai mulți membrii ai ALDE aflați pe funcții de conducere și-au anunțat demisia într-o conferință de presă, printre care; Ioan Gheorghe Florea -vicepreședinte Alde Arad, Sorin Mihoc -vicepreședinte Alde Arad, Crinu Istoc -coordonator zonă valea Mureșului ( 7comune), Mirela Ghidarcă -președinta organizației de femei Alde Arad, Marius Brașai -coordonator colegiul 3, Ioan Ogrinci -coordonator colegiul 2, Daniela Mariana Hărdăuț-coordonator colegiul1, Florea Julan -președintele organizației pensionarilor Alde Arad, Mate Zoltan vicepresedinte organizatia din Chisineu Cris Raul Ferician -președintele organizației Alde Sântana și fostul secretar general Florin Racoviţă. Aceștia reprezintă organizatia din municipiul Arad  cu circa 500 de membri și organizațiile din județ care cuprind circa 600 de membrii, Deci în total 1100 de membrii din trei orase si 20 de comune.

Totul a pornit de la schimbarea din funcție a președintelui ALDE Arad, Ionel Ciupe schimbare dictată de însuși mai marele președinte de la București, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta l-a înlocuit pe Ciupe cu nimeni altul decât Mihăiță Calimente zis „Vermorel” după ce acesta a cam rămas pe dinafară din posturile cheie de la București. Practic Tăriceanu i-a oferit această funcție gratuit, munca lui Calimente în filiala arădeană fiind egală cu zero. După ce acest personaj controversat al Aradului pe nume Mihăiță Calimente s-a postat într-un post călduț la București fosștii PLR-iști au sperat că totul va reveni la normal, dar din nou Tăriceanu i-a executat oferindu-i postul de președinte lui Florin Galiș, un alt personaj fără niciun merit în ALDE. Totul a culminat atunci când la conducere a venit un fost PDL-ist cu care cei din PLR au dus o luptă crâncenă, Eusebiu Pistru, instalat tot de președintele Tăriceanu.

Vechii PLR-iști, cei care au pus bazele acestei filiale ALDE au fost dați la o parte ca o măsea stricată, nefiind convocați măcar o dată la consultări, de către președintele Tăriceanu, acest lider național care se declară un apărător al principiilor democratice.

 

Din spusele celor prezenți la conferința de presă de azi un număr de peste 500 de membri ALDE din județ vor demisiona, organizații întregi se vor destrăma. Totul din cauza ignoranței conducerii de la București în frunte cu Tăriceanu și Chițoiu, omul bun la strâmbe și jocuri de culise.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Comments for Demisii în ALDE Arad din cauza lui Tăriceanu are now closed.