Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on martie 04, 2015 with No Comments

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Dan Diaconescu a fost ridicat de politisti, de la locuinta sa si dus la Penitenciarul Rahova. “Cred ca niciun roman nu mai are acum incredere in justitie. Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis partidul, acum ma inchid pe mine”, a spus Dan Diaconescu, dupa ce a fost scos, cu catuse la maini, din locuinata sa din cartierul Primaverii.

Eu eram pregatit cu un discurs pentru achitare, acum cred ca nici un roman nu mai are incredere in justitie, evident eu nici atat. Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis partidul, acum ramane sa ma inchida pe mine. Pentru prima data voi fi intretinut de telespectatori cu 28 de milioane pe luna, nu mi-as fi dorit asta, stiu ca sunteti extrem de saraci cei mai multi dintre dumneavoastra. Va las… va… foarte saraci si foarte naivi“, a spus Diaconescu.

Diaconescu a mai spus ca, pentru prima data, va fi “intretinut de telespectatori”, adaugand ca nu si-ar fi dorit acest lucru.

Politistii care au mers la locuinta lui Dan Diaconescu pentru a-l duce la penitenciar, dupa ce au primit de la instanta mandatul de executare a pedepsei, au iesit cu acesta dupa mai bine de 30 de minute. Din locuinta acestuia a iesit, anterior, un barbat care a dus la masina politiei doua valize cu lucruri ale lui Dan Diaconescu.

In plus, instanta de judecata i-a aplicat si o pedeapsa complementara. Vreme de 5 ani dupa ispasirea pedepsei cu inchisoarea, Dan Diaconescu va avea interdictie de a lucra in televiziune. Astfel, sanse ca el sa revina pe micul ecran, “senzational”, sunt doar in septembrie-octombrie 2025.

Dan Diaconescu nu este singurul condamnat in acest dosar. Cei doi colaboratori ai sai, acuzati de asemenea de santaj, Doru Pirv si Ghezea Mitrus, au primit de asemenea pedepse cu inchisoarea, cu executare. Primul, patru ani, celalalt doi ani si jumatate. In plus, toti cei trei vor trebui sa returneze familiilor celor pe care i-ar fi santajat sumele pe care le-au primit.

sursa:protv

 

No Comments

Comments for Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare are now closed.