Cursuri la CCIA Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on aprilie 06, 2023 with No Comments

În perioada imediat următoare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, demarează cursurile de INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ și  REFERENT RESURSE UMANE.

Inspectorul de sănătate și securitate în muncă – cod COR 315723 poate efectua inspecții periodice la locurile de muncă pentru a identifica eventualele riscuri pentru angajați și poate oferi recomandări pentru a preveni accidente și boli profesionale. De asemenea, poate furniza formare și instruire angajaților în legătură cu măsurile de sănătate și securitate în muncă.

Reglementările legislative cer inspecții regulate ale locurilor de muncă și formare obligatorie pentru inspectorii de sănătate și securitate în muncă. Aceștia trebuie să aibă cunoștințe specializate în domeniul sănătății și siguranței în muncă, precum și abilități de comunicare și observare pentru a identifica potențialele probleme de securitate într-un mediu de lucru.

“Programul de pregătire profesională - Referent Resurse Umane- cod cor 333304 este un program care acoperă principiile și practicile esențiale ale managementului resurselor umane (HR). Scopul acestui curs este de a oferi participanților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a funcționa eficient într-un department de resurse umane și implică lucrul cu managerii și angajații din companii sau organizații”, declară arh. Gheorghe Seculici – președintele CCIA ARAD.

Cursul de referent resurse umane acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv recrutarea și selecția personalului, gestionarea performanței angajaților, planificarea și dezvoltarea resurselor umane, relații cu angajații, legislația privind resursele umane și alte aspecte practice ale managementului resurselor umane.

Pentru înscrieri vă rugăm sa ne contactați la tel: 0730188.299, email carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact Prof. Carmen Crișan – Manager Departament Formare Profesională CCIA ARAD.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale și Ministerul Educației Nationale și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (fostul CNFPA).

No Comments

Comments for Cursuri la CCIA Arad are now closed.