Cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, omagiate la Zilele Aradului

Written by admin. Posted in Divertisment, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 22, 2013 with No Comments

 

La ediţia din acest an a ‘’Zilelor  Aradului’’, aproximativ 170 de familii arădene vor primi DIPLOMA DE AUR cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Omagierea cuplurilor va avea loc în seara zilei de 20 august 2013, în cadrul unui spectacol ce va fi organizat  în Parcul Mihai  Eminescu. Cu această ocazie, Filarmonica de Stat Arad va susţine un concert de valsuri. Invitatul special al serii va fi Oana Sârbu care va susţine, de asemenea, un concert.

Administraţia publică locală a decis acum 7 ani ca în fiecare an, cu prilejul Zilelor Aradului, să fie sărbătorite în cadru festiv toate cuplurile din municipiul Arad, care au oficiat căsătoria în municipiu şi  împlinesc în decursul anului curent, 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.  Acesta este un omagiu, un semn de preţuire şi  respect  din partea municipalităţii pentru toate aceste familii.

Evenimentul  ‘’Zilele Aradului’’ a ajuns la cea de-a XI-a ediţie si se desfăşoară în perioada 16-25 august 2013.  Timp de zece  zile  în oraş vor avea loc evenimente culturale şi sportive, concerte, concursuri, vernisaje,   decernări de premii.

 

No Comments

Comments for Cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, omagiate la Zilele Aradului are now closed.