Cupa „Sportsin” a ajuns la ediția cu numărul cinci

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on mai 28, 2013 with No Comments

Cupa „Sportsin”, rezervată echipelor de baschet feminin din ciclul gimnazial, a ajuns la ediția cu numărul 5. Primele meciuri sunt programate miercuri, de la ora 12.00, la sala de sport a Liceului Pedagogic, după programul: Liceul Pedagogic „D. Țichindeal” (prof. Adrian Mazilu) vs Liceul de Artă „S. Drăgoi” (prof. Valeria Bondor); Pedagogic vs CN „Moise Nicoară” (prof. Marius Cirin) și Șc. Gimnazială nr. 5 (prof. Mihaela Socaci) vs Artă.
Competiția, susținută de către: Sportsin (d-l Călin Moga), DJTS, Asociația Educatio și Crucea Roșie Arad, include și un concurs de aruncări de trei puncte, premierea urmând a fi efectuată de către Adela Perdei-Mercea, baschetbalistă care a îmbrăcat în acest sezon tricoul de campioană alături de Univ. Goldș ICIM Arad.
Arbitrajul va fi asigurat de către profesorul Constantin Wünsch, antrenorul emerit care a „descoperit” generații de baschetbaliste din Arad și Timișoara, Flavius Berki (jurnalist Jelen) și Răzvan Puf (divizionar A).
Primele patru ediții au fost câștigate de: Liceul Pedagogic (2009), Șc. Gen. nr 11 „N. Bălcescu (2010 și 2011) și Șc. Gen. nr. 5 (2012).

 

No Comments

Comments for Cupa „Sportsin” a ajuns la ediția cu numărul cinci are now closed.