Cum a murit fostul stelist Maicon? Vezi aici foto!

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 09, 2014 with No Comments

Decesul lui Maicon a survenit ca urmare a unui traumatism cranio-cerebral, după ce maşina sa a fost proiectată într-un stâlp. Brazilianul de 25 de ani a fost de vină pentru accident, depăşind pe contrasens. Acul vitezometrului s-ar fi oprit la 110 km/h, potrivit Poliţiei din Doneţk, citată de site-ul ”62.ua”

Moartea fostului atacant stelist Maicon Pereira (25 de ani) a fost amplu discutată în presa internaţională. Publicaţii importante precum ”Gazzetta dello Sport”, ”Bleacher Report”, ”The Guardian”, ”The Telegraph” sau ”Marca” au tratat amplu decesul jucătorului brazilian, care era împrumutat de clubul de care aparţinea, Şahtior Doneţk, la Illiciveţ Mariupol.

Nefericitul eveniment a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, 8 februarie, în jurul orei 04:00. Conform site-ului ”62.ua”, Maicon se afla pe strada ”Lenin” din oraşul Doneţk, la volanul unui automobil Hyundai Elantra. Nerăbdător să ajungă, probabil, acasă, brazilianul a încercat să depăşească un alt automobil, intrând pe contrasens. Nu a observat însă că din sens opus venea un automobil Skoda Superb. Şi nu a putut evita impactul, frâna pusă de brazilian transformând maşina într-o sanie, având în vedere că şoseaua era îngheţată! Acul vitezometrului s-a oprit la 110 km/h. Iar Maicon a murit pe loc, cauza fiind un traumatism cranio-cerebral, după ce maşina sa a fost proiectată într-un stâlp.

Sursa: ProSport.ro

No Comments

Comments for Cum a murit fostul stelist Maicon? Vezi aici foto! are now closed.