CSU Aurel Vlaicu – RCM Galaţi 26-5

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on august 31, 2013 with No Comments


Rugbyştii de la CS Universitatea Arad (fără Ovidiu Şerban, absent de la acest meci) s-au descurcat bine, debutând cu dreptul în play-out-ul Diviziei Naţionale. Arădenii coordonaţi din teren de către Grindei, au  învins RCM Galaţi cu scorul de 26-5 (26-0), la capătul unei partide cu două reprizediametral opuse.

Prima parte a meciului a aparţinut în întregime rugbyştilor arădeni, experienţa lui Grindei, Maxim sau Floruţ reuşind să se întrepătrundă perefect cu entuziasmul  tinerilor de perspectivă, aflaţi în lot. Aşa s-a reuşit patru eseuri şi trei transformări, pentru arădeni.

A urmat repriza secundă, când gazdele au redus motoarele jocul fiind la discreţia moldovenilor, de la Galaţi. În mare, a fost o partidă cu greşeli de ambele părţi, iar pe final gălăţenii au reuşit să obţină un eseu, dar nesemnificativ pentru soarta partidei.

Au marcat pentru arădeni: Burai (două eseuri), Pop, (un eseu), Grindei (un eseu), Florea (trei transformări) .

CS Universitatea i-a avut în teren pe: Grindei, Hâncu, Floruţ, Ţepurică, Moza D., Pop, Brie, Maxim, Bălţatu, Ciocan, Burai, Farcas, Florea, Ghiur, Tiron. Au mai jucat: Olariu, Ciuruc, Moza P., Dangă, Afloare şi Nastiuc.

Arbitrii întâlnirii: Ştefan Răzvan (Bucureşti), Cojocnean Călin (Constanţa) şi Năcuţă Claudiu (Arad)

În etapa viitoare, pe 7 septembrie, arădenii vor evolua la Suceava, iar apoi, în 14 septembrie, vor primi vizita omologilor din Năvodari.

[nggallery id=65]

 

No Comments

Comments for CSU Aurel Vlaicu – RCM Galaţi 26-5 are now closed.