Crucea Roșie și-a sărbătorit voluntarii

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , ,

Published on decembrie 16, 2016 with No Comments

crucea-rosie

Voluntarii sunt “inima” Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, aceștia fiind sărbătoriți în fiecare an, la începutul lunii decembrie.

„In fiecare an, pe 5 decembrie, Ziua Internationala a Voluntarului ne da oportunitatea sa multumim tuturor voluntarilor care se implica cu dedicatie in situatii dificile si uneori periculoase pentru a oferi ajutor celor care au cea mai mare nevoie. Multe vieti sunt schimbate in bine prin interventia plina de compasiune si altruism a voluntarilor care aduc speranta persoanelor vulnerabile.

Sarbatoare a fost si la sediul filialei de Cruce Rosie Arad, unde peste 50 de voluntari, membrii ai comitetului judetean de cruce rosie si voluntari ai subfilialelor de Cruce Rosie au fost  sarbatoriti intr-un cadru festiv.  Cu aceasta ocazie  au fost desemnati si voluntarii anului 2016: MADOSA DAIANA si BUCSA ALBINKA, in domeniul comunicare. 

In aceasta perioada activitatile Filialei de Cruce Rosie Arad se desfasoara in case de copii din municipiu si judet, unde voluntarii nostrii sunt prezenti pentru a duce cate un cadou pentru cei mici. Peste 50 de copiii din Secusigiu vor calatori cu tramvaiul lui  Mos Craciun unde Crucea Rosie le va oferi cadouri. Actiunile cu ocazia sarbatorilor de iarna vor continua si in randul persoanelor varstnice si a persoanelor cu dizabilitati. In scolile de municipiu si judet inca se desfasoara proiectul scolar „Colgate” pentru un numar de 4500 de elevi.

Dorim sa multumim voluntarilor pentru implicare si devotament, membrilor comitetului judetean de Cruce Rosie si institutiilor publice pentru buna colaborare, iar cu aceasta ocazie le uram Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurie!” a declarat Iudita Cuvineanu, director al Crucii Roșii Arad.

No Comments

Comments for Crucea Roșie și-a sărbătorit voluntarii are now closed.