Crucea Roșie Română, în sprijinul unui caz social

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 25, 2016 with No Comments

antoche5

Crucea Roșie Română – filiala județeană Arad, împreună cu subfiliala de Cruce Roșie Lipova, președinte Adrian Antoche, a inițiat o acțiune umanitară în sprijinul unei persoane singure, Magdalena Stanciu, pensionară cu o pensie de 438 de lei, din Lipova, a cărei casă a devenit o ruină nelocuibilă.

antoche-7Cu sprijinul Primăriei Lipova, a bisericii penticostale, i s-a ridicat o nouă căsuță,  materialele de construcție, în valoare de 8.000 de lei, fiind plătite de Crucea Roșie, construcția casei, ca manoperă, fiind asigurată, în mod gratuit de biserică.

„Felicităm voluntarii din Lipova pentru această inițiativă, sperăm că am adus o bucurie doamnei Magdalena, care are acum o căsuță, în care să își trăiască bătrânețea, dânsa neavând nici un alt sprijin, sau familie. Mulțumim deasemenea autorităților publice și  bisericii pentru implicare, voluntarilor care ne-au ajutat și au dus și un pachet de alimente doamnei. Sperăm ca și în viitor să mai putem ajuta acolo unde e nevoie pentru alinarea suferinței umane” a declarat Iudita Cuvineanu, director al Crucii Roșii Arad.

No Comments

Comments for Crucea Roșie Română, în sprijinul unui caz social are now closed.