Crucea Roşie Arad a venit în sprijinul nădăşenilor

Written by florin coita. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 22, 2016 with No Comments

SAM_5686

În urma ploilor abundente care au inundat sâmbătă seara satul Nadăș din județul nostru, filiala de Cruce Roșie Arad a intervenit de urgență cu 600 de litri de apă potabilă și 50 de kilograme de alimente.

Miercuri, 20 aprilie, un nou transport cu pături, lenjerie, alimente greu perisabile, îmbrăcăminte şi jucării au fost predate la şcoala din Nadăş, de unde vor fi distribuite celor care au avut de suferit în urma inundaţiilor. Trebuie menţionat că îmbrăcămintea şi  jucăriile au fost donate filialei de Cruce Roşie Arad prin proiectul “Dăruieşte şi tu“, proiect demarat de colectivul Şcolii gimnaziala “Mihai Eminescu” din Arad, în derulare de peste patru ani, în parteneriat cu filiala de Cruce Roşie Arad.

“Mulţumim conducerii şcolii, preşedintei comisiei de Cruce Roşie pe şcoala precum şi elevilor si cadrelor didactice din cele opt clase care au donat peste 80 de colete de bunuri. Deasemenea au fost donate si bunuri din gestiunea proprie de dezastre a filialei:  paturi, lenjerie de pat, alimente. Filiala a căutat să aducă un strop de bucurie în rândul familiilor greu afectate de ploaia torenţială care le-a inundat casele si bunurile. Sper ca şi alte organizatii să se implice” a declarat Iudita Cuvineanu, director al Crucii Roşii Arad.

No Comments

Comments for Crucea Roşie Arad a venit în sprijinul nădăşenilor are now closed.