Cristian Batrin si Viorel Topa vicepresedinti ALDE Arad acuza deinteresul administratiei fata de strand

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iunie 21, 2018 with No Comments

Strandul din Curtici este lasat in paragina de catre conducerea actuala a Orasului Curtici.

In fiecare an curticenii asteapta cu nerbadare data de 1 Mai, data la care are loc deschiderea oficiala a strandului termal. In acest an nu s-a intamplat acest lucru, pe motivul ca, strandul se reorganizeaza si vor avea loc o serie de lucrari care se extind pe toata perioada de vara. La aceasta data in strand nu se observa nici un utilaj pentru inceperea lucrarilor, ce sa mai vorbim de forta de munca.

A venit vacanta si copiii nu au unde sa se recreeze in Curtici, la strand se tineau cursuri de inot, iar cei varstnici, iubitorii de apa termala aveau unde sa isi petreaca timpul liber.

Curticenii sunt obligati sa isi petreaca timpul liber la strandurile din Ungaria, care sunt coordonate de primariile tarii vecine, insa la noi nu se poate sau nu se vrea.

S-a tot vorbit despre obtinerea unui proiect european pentru amenajarea strandului, pentru ca acesta sa fie ridicat la standardele europene, dar acest lucru nu s-a intamplat, totul a ramas la faza de studii de fezabilitate.

As dori sa aduc la cunostinta conducerii Orasului Curtici, ca acest strand poate aduce un plus de valoare la bugetul primariei si o imagine a orasului.

No Comments

Comments for Cristian Batrin si Viorel Topa vicepresedinti ALDE Arad acuza deinteresul administratiei fata de strand are now closed.