Cristian Andor, primul transfer al UTA-ei în această vară. Alb-roşii pleacă în Italia

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 25, 2016 with No Comments

andor

Mijlocaşul de bandă stângă Cristian Andor a semnat azi cu UTA un contract valabil pe un an, aceasta fiind prima “mişcare” a alb-roşiilor pe piaţa transferurilor în această vară.

Liber de contract după ce s-a despărţit de FC Braşov, Cristian Andor (26 ani) a evoluat sezonul trecut în eşalonul secund pentru FC Bihor, 16 meciuri, unde a înscris şi trei goluri, şi FC Braşov, tot 16 partide, unde a înscris de două ori

Orădeanul, care a fost în această vară în pregătire în Antalya cu Concordia Chiajna, a debutat la FC Bihor, de unde a făcut saltul la Gaz Metan Mediaş. A mai evoluat la FC Silvania, Luceafărul Oradea, CS Oşorhei.

”Mă bucur că am ajuns la un club cu tradiţie în România, e o nouă provocare pentru mine şi sper să contribui la promovarea în liga I. Îmi plac suporterii UTA-ei, mi-au plăcut tot timpul, cunosc bineînţeles şi rivalitatea cu Timişoara” au fost primele declaraţii  după  semnarea contractului.

Andor se va afla în lotul care va pleca în Italia, conducerea Bătrânei Doamne reușind să perfecteze un stagiu de pregătire în Peninsulă, destinat strict meciurilor amicale. Vineri, delegația UTA-ei pleacă spre Ancona, acolo unde va avea cartierul general, iar sâmbătă, va avea loc prima partidă de verificare, contra celor de la Spezia (Serie B), pe arena ”Enzo Blasone” din localitatea Foglino. Cei de la UTA doresc să dispute încă două amicale, până la mijlocul săptămânii viitoare, când se va reveni la Arad.

No Comments

Comments for Cristian Andor, primul transfer al UTA-ei în această vară. Alb-roşii pleacă în Italia are now closed.