Copiii de la Centrul “Curcubeul” l-au întâlnit azi pe Moş Crăciun la Cantina Socială

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on decembrie 16, 2013 with No Comments

La fel ca şi în anii trecuţi, sfârşitul lui 2013, adună sute de copii din Arad, la manifestările organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de către Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară.

Moş Crăciun şi-a făcut apariţia deja la Cantina Municipală unde i-a găzduit pe copiii de la Centrul “Curcubeul”. Alături de “Moşul” cel bun şi blând a fost şi Erika Stark – director al instituţiei şi Mariana Szucz – administrator al cantinei, fără de care sacul de Crăciun, cu siguranţă nu putea avea atâtea daruri în el.

“Ca în fiecare an, la fel şi anul acesta, copii de la Centrul “Curcubeul” şi copii care beneficiază de o masă caldă de la şcolile cu care suntem parteneri, vor beneficia de o masă la cantină şi bineînţeles că a fost şi “Moşul” şi vor primi cadouri să se poată şi ei bucura de sărbătorilr de iarnă.”- a declarat Erika Stark, director DDAC Arad

A fost o întâlnire emoţionantă, cu poezii şi cântece pentru „Moşul“ atât de îndrăgit şi de aşteptat, cu surprize şi daruri, şi, mai ales, cu cel mai important lucru într-o lume atât de încrâncenată. Bucuria din ochii unui copil!

Moşul mai zăboveşte şi zilele următoare aici, sacul încă nu s-a golit. Vine rândul altor micuţi cuminţi să-şi primească darurile.

[nggallery id=88]

 

No Comments

Comments for Copiii de la Centrul “Curcubeul” l-au întâlnit azi pe Moş Crăciun la Cantina Socială are now closed.