Constantin Traian Igaş: “Ţara arde şi baba se piaptănă”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on noiembrie 19, 2014 with No Comments

Senatorul Constantin Traian Igaș consideră că bugetul pe 2015 nu va fi dătător de speranță pentru români.

”Premierul Victor Ponta îşi permite să îşi ia vacanţă în condiţiile în care nu avem bugetul pe anul 2015, buget care din păcate nu se vede a fi dătător de speranţă pentru viitorul românilor.

Ministrul Finanţelor ne spune una, colegii săi dezmint, şeful lor pleacă în concediu, totul este un haos în guvernare. Atunci când se vedea preşedinte, după primul tur al alegerilor, spunea chiar de la Sibiu că viitorul premier, cel numit de el, va fi norocos pentru că moşteneşte “cel mai mic deficit din istoria României”. De data aceasta chiar românii sunt cei care au scos la iveală o nouă minciună a lui Victor Ponta. “Noul” premier este tot vechiul premier, cel care a fugit în concediu, cel care lasă România fără buget pentru că nu ştie pe unde să îşi mai scoată cămaşa după toate pomenile electorale pe care trebuie să le acopere tot el. Domnule premier, cifrele nu v-au fost favorabile nici la alegeri şi nu vă sunt nici la croirea bugetului.

Dar să vedem şi partea bună a lucrurilor, cu Ponta plecat în concediu, Parlamentul şi parlamentarii PSD şi-au luat inima în dinţi şi au dat şi ei votul pentru a respinge legea amnistiei şi graţierii şi cel pentru ridicarea imunităţii colegilor din Senat şi Camera Deputaţilor pentru care au venit astfel de solicitări din partea justiţiei” a precizat senatorul arădean.

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaş: “Ţara arde şi baba se piaptănă” are now closed.