Constantin Traian Igaș, senator PNL: “Îndemn colegii la rațiune și înțelepciune”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 12, 2015 with No Comments

În contextual validării, în această lună, a conducerilor organizațiilor locale a PNL, senatorul Constantin Traian Igaș face un apel la ”rațiune și înțelepciune”.

”În perioada următoare organizațiile locale ale PNL din județul Arad și, implicit, colegiul pe care îl reprezint, își vor valida noile conduceri.

Cred că la aceste evenimente este momentul prielnic să arătăm că noul PNL face pași cât mai departe de modul învechit de a face politică. Voi participa la cât mai multe validări ale Comitetelor Locale Executive pe toată perioada lunii martie, pentru că termenul de finalizare al acestei etape este 31 martie.

Odată cu această constituire datoria fiecărei organizații este de a-și face un recensământ al membrilor noului partid. Le doresc tuturor multă înțelepciune în constituirea echipelor care vor avea un mandat destul de complex în fruntea filialelor locale, pentru că timpul de armonizare este destul de scurt până la a-și dovedi capacitatea organizațională. E nevoie de foarte multă rațiune din partea tuturor membrilor, vechi și noi, pentru că obiectivele noastre trebuie să fie aceleași pentru județul Arad.

Comunicarea fără comunicare trebuie să înceteze la orice nivel în politică. Convingerile sincere trebuie să primeze pentru a bloca orice fel de interpretări ulterioare în cadrul unei organizații. Interpretările și-au avut prea mult timp locul între colegi și au dăunat.

Participarea mea la aceste evenimente este din convingerea clară că atât colegii din organizațiile locale cât și noii membri au dreptul să cunoască activitatea mea de senator de Arad, și, mai ales, să vină cu propuneri sau solicitări privind problemele cu care se confruntă comunitatea pe care o reprezintă” a declarat Constantin Traian Igaș.

 

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaș, senator PNL: “Îndemn colegii la rațiune și înțelepciune” are now closed.