Constantin Traian Igaș, senator PNL: “Aradul sărbătorește astăzi trei ani de izolare!”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on aprilie 27, 2015 with No Comments

Senatorul Constantin Traian Igaș susține că România a traversat cei mai grei trei ani sub un Guvern care nu și-a câștigat locul, doar a primit un dar numit ”ciubuc”.

”Trista realitate este că o și tratează ca atare, țara, guvernarea, românii, viitorul nostru. Guvernul Victor Ponta împlinește astăzi trei ani de când a rămas încremenit în lupta împotriva unei himere. În urmă cu trei ani, “Guvernul unui regim abuziv și corupt”, după cum numește Victor Ponta fosta guvernare, a fost înlocuit cu un Guvern realmente abuziv, corupt și încarcerat, pe alocuri. Guvernul PSD a condus țara atârnând constant de beregata cuiva, a unui sistem, a unui om, doar să nu fie pus la treabă. A căutat să atace, a căutat să nu muncească, a căutat să țină în viață frica de mai rău în loc să vină cu un scenariu de mai bine pentru români. A căutat să manipuleze prin frică un întreg popor, așa cum numai un partid comunist ca PSD știe să facă.

Cel mai cinstit guvern al lui Victor Ponta este guvernul celor 14 miniștri certați cu legea. Guvernele Victor Ponta I, II, III, IV sunt exponentele unor guvernări caracterizate prin:

       Număr excesiv de mare de miniștri care s-au perindat pe funcții;

       Număr mare de miniștri trimiși în judecată și chiar arestați și trimiși după gratii;

       Instabilitate excesivă având o majoritate confortabilă în Parlament;

       Constituția și regionalizarea, două proiecte uitate și ratate;

       Zero km de autostradă;

       Zero locuri de muncă;

       Multe impozite și taxe.      

Județul Arad este în continuare inamicul Guvernului Victor Ponta, un județ pe care această guvernare l-a izolat. Aradul nu este ca Băsescu, un fel de inamic public după cum îl numesc guvernanții, dar este un dușman pe care politicieni ca Victor Ponta îl vor jos, îl vor sărac, îl vor manipulabil. Aradul sărbătorește astăzi trei ani de izolare! Toate investițiile începute prin 2008 au fost blocate, deși parlamentarii actualei puteri ne-au asigurat de buna intenție a celor sustinuți de ei. Aradul stă pe loc în timp ce în jurul nostru se vede praf de la utilaje și oameni la muncă pe șantiere. Aradului i se oferă umila șansă de a contracta credite, în timp ce banii arădenilor se fac cadou unor județe preferate de PSD” consideră senatorul arădean.

 

 

 

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaș, senator PNL: “Aradul sărbătorește astăzi trei ani de izolare!” are now closed.