Constantin Traian Igaş: “PSD Arad vorbește de funie în casa spânzuratului”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 27, 2015 with No Comments

igas

Prin intermediul unui comunicat de presă, senatorul Constantin Traian Igaş lansează un atac dur la adresa PSD şi Victor Ponta, considerând că „au dat României cel mai murdar și cel mai corupt guvern, cu 14 miniștri certați cu legea”.

„Ca membru al clasei politice actuale, mă întreb cât mai pot membrii săi să arunce castana fierbinte dintr-o parte în alta? Realitatea este că ne aflăm la un moment T0 în politica românească. Cum s-a ajuns aici se discută de vreo 20 și de ani încoace. Cine este de vină este o întrebare pe marginea căreia divaghează mulți politicieni pe la televizor. Însă cât timp mai putem continua așa, nimeni nu știe dar cu siguranță nu foarte mult timp.

În județul nostru, PSD Arad vorbește de funie în casa spânzuratului. PSD Arad uită că Victor Viorel Ponta are probleme cu justiția și de aceea a demisionat din fruntea partidului pentru că îi pasă de partid nu și de țară. Uită că cel mai marcant membru al său, ca partid de guvernământ, s-a retras din funcțiile politice pentru a nu afecta partidul deși situația în care se află afectează și Guvernul României. Mai uită și de faptul că din cel mai cinstit guvern, Victor Ponta și PSD au dat României cel mai murdar și cel mai corupt guvern, cu 14 miniștri certați cu legea. De asemenea, uită și faptul că Guvernul condus de premierul cercetat este cel mai mincinos și cel mai ostil guvern la adresa Aradului. Este Guvernul care a tăiat toate investițiile începute în județul Arad.

Liderii locali vorbesc de corupție când partidul le este condus de un condamnat cu suspendare iar guvernul le este condus de un cercetat penal. Această tevatură este perpetuată de câteva decenii, dar sistemul de după revoluție, cu aspecte de corupție, este promovat de partidul domnului Ion Iliescu! Sau al domnului Adrian Năstase! Sau al domnului Victor Ponta! Și, mai nou, al domnului Liviu Dragnea! Sunt oameni care nu ratează prilejul de a comenta evoluția politică din România deși sunt principalii promotori ai direcției politice de după 1989. Acești ilustri conducători ai PSD comentează pe marginea evoluției politicii românești ca și cum ar fi străini de ea, deși ei au contribuit din plin la sentimentele de ură și dezavuare generate în rândul populației la adresa noastră, a politicienilor.

Membrilor simpli ai clasei politice actuale le-a rămas patalamaua pusă de sistemul domnilor Ion Iliescu, Adrian Năstase și succesorilor lor. Lupta noastră înseamnă, acum, mulțumită lor, dărâmarea a două baricade din percepția colectivă: percepția negativă asupra politicienilor și neîncrederea că ne putem face treaba acolo unde am fost aleși. Iar unii dintre noi continuă să demonstreze că nu suntem altfel decât suntem percepuți. Atacurile oportuniste trebuie să fie oprite. Timpul poate dovedi dacă acest moment T0 poate curăța diverse segmente ale societății românești, politic sau economic, nu bravura unor politicieni, locali sau naționali. După acest moment urmează, cu siguranță, o perioadă de tranziție. Cei care sunt pregătiți pentru perioada de tranziție se vor regăsi în politică și după 2016, ceilalți se vor pierde în istorie, una deloc măgulitoare. Rămâne întrebarea, cine are voința și putința de a traversa această perioadă cu bună-credință?” se spune în comunicat.

 

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaş: “PSD Arad vorbește de funie în casa spânzuratului” are now closed.