Constantin Traian Igaş: „Minciuna are picioare scurte, spune un proverb care este foarte potrivit premierului Ponta şi echipei sale de miniştri”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 27, 2014 with No Comments

Senatorul PDL arădean, Constantin Traian Igaş este convins că actualul guvern se încurcă în cifre şi în minciuni, iar premierul trebuie să îşi corecteze zilnic miniştrii care recunosc că nu pot face ceea ce USL le-a promis românilor. „Minciuna are picioare scurte, spune un proverb care este foarte potrivit premierului Ponta şi echipei sale de miniştri. Zilele acestea asistăm la o serie de minciuni aruncate românilor când de premier, când de miniştrii săi. Premierul afirmă că banii din acciza pe combustibil vor fi folosiţi pentru autostrăzi, autostrăzi pe care ministrul Dan Şova spune ca le va începe abia în 2017, deci nu are de ce să ceară bani pentru ceva ce nu se face sub această guvernare”, declară Traian Igaş.

„Ministrul finanţelor, tânăra Ioana Petrescu, declară că banii din acciză vor fi folosiţi pentru plata pensiilor şi salariilor. Şi din nou vine premierul Ponta să infirme. Acum rămâne întrebarea: pe cine să credem? Pe acest tânăr ministru, fără experienţă politică sau pe deja doveditul mincinos Victor Ponta? Că banii din acciză nu pot fi folosiţi şi pentru salarii şi pensii şi pentru autostrăzi şi pentru reducerea CAS. Se vede că Victor Ponta are multe găuri de acoperit în buget dar spune că nu vrea să reducă din cheltuieli aşa încât ne putem aştepta la alte taxe în stilul caracteristic PSD. Putem considera şi această acciză o nouă poantă marca Ponta”, precizează senatorul PDL de Arad.

 

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaş: „Minciuna are picioare scurte, spune un proverb care este foarte potrivit premierului Ponta şi echipei sale de miniştri” are now closed.