Consiliul Județean Arad organizează a doua ediție a Săptămânii Culturii și Economiei Arădene

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on august 25, 2021 with No Comments

Consiliul Județean Arad organizează în perioada 27.08-5.09.2021 a doua ediție a Săptămânii Culturii și Economiei Arădene. Evenimentul va fi prefațat de ediția a XXII a Raliului Carpați Retro, ce va avea loc în data de 27 august 2021. Startul raliului va fi dat la ora 10.00 din fața Consiliului Județean Arad, organizatorii – Retromobil Club România, filiala Arad, invitându-i pe arădeni să fie prezenți cu mic cu mare.

În cadrul Săptămânii se va desfășura un eveniment de gală dedicat celor mai performante administrații locale din județ. Gala va fi organizată în data de 4 septembrie, începând cu ora 11, la Expo Arad. CJA va premia și proiectele care fac diferența în comunitate, implementate la nivel de comune și orașe. Vor fi premiate, de asemenea, administrațiile care au reușit să atragă cele mai consistente finanțări din fondurile europene în ultimii cinci ani. Un moment distinct al galei îl va reprezenta relația cu societatea civilă și mediul de afaceri, care a generat, în județul Arad, proiecte de dezvoltare la nivelul sănătății publice și a esteticii urbane.

„Această gală își dorește să pună în valoare, o dată în plus, cele mai performate primării, cei mai performanți primari și funcționari publici, oameni care au reușit prin activitatea lor să aducă un plus comunităților pe care le reprezintă. De asemenea, ne-am propus să ne manifestăm în mod public recunoștința față de acele companii și asociații care au muncit împreună cu CJA pentru modernizarea secțiilor de spital și a unor spații publice din Arad. Îmi doresc ca modelul pe care acestea l-au promovat să fie molipsitor și pentru alte entități. Nu în ultimul rând, în această gală vom pune accent pe evidențierea efortului pe care angajații Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad îl depun în perioada pandemiei pentru salvarea vieții și sănătății arădenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA.

Gala administrației arădene va fi urmată de un spectacol organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate a Centrului Cultural Județean Arad.

Săptămâna Culturii și Economiei Arădene va mai include seminarii, conferințe, lansări de carte, expoziții și un Târg al produselor locale, organizat la Expo Arad, în perioada 2-5.09.2021.

No Comments

Comments for Consiliul Județean Arad organizează a doua ediție a Săptămânii Culturii și Economiei Arădene are now closed.