Consiliul Județean Arad a fost gazda unei lecții deschise despre istoria judeţului nostru

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on iunie 25, 2024 with No Comments

În cadrul unui proiect internațional de amploare, dedicat tinerilor, desfășurat în perioada 19 – 28 iunie 2024, la Arad., Consiliul Județean Arad a fost gazda unei lecții deschise despre istoria judeţului nostru

Proiectul „Fake OFF”, un schimb de tineri co-finanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene, coordonat și găzduit de Asociația Youthland din Arad, reunește 36 de tineri din șase țări – Belgia, Portugalia, Turcia, România, Macedonia de Nord și Letonia – veniți la Arad pentru a explora și a discuta subiecte legate Îe gândire critică, alfabetizare mediatică, metode de combatere a știrilor false și comunicarea în era digitală. Proiectul implică studenți la comunicare și jurnalism, precum și alți tineri extrem de creativi și interesați de tematicile abordate.

„Consiliul Județean Arad susține educația și încurajează cercetarea și schimbul de experiență între tineri, promovând astfel inițiativele care contribuie la dezvoltarea lor personală și profesională. Apreciem eforturile organizatorilor și felicităm Asociația Youthland pentru inițiativa de a aduce împreună tineri din diverse colțuri ale Europei, oferindu-le oportunitatea de a învăța și de a crește împreună”, a declarat Andrei Ando, directorul Direcției Comunicare, Strategii și Administrație Publică.

„Proiectul a fost conceput nu doar pentru a educa, ci și pentru a inspira tinerii să devină ambasadori ai schimbării în comunitățile lor, promovând o utilizare responsabilă și critică a mediilor digitale. Participanții au avut șansa să colaboreze, să împărtășească experiențe, sa lege prietenii și să dezvolte proiecte comune care să abordeze provocările contemporane din domeniul comunicării și securității online”, a declarat Romina Tolan, coordonarea proiectului.

 

No Comments

Comments for Consiliul Județean Arad a fost gazda unei lecții deschise despre istoria judeţului nostru are now closed.