Consilierul Judeţean Alin Hârlău îndeamnă arădenii la solidaritate

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 01, 2015 with No Comments

Întocmirea Bugetului de stat, văduvirea judeţului Arad de circa 45 de milioane de lei continuă să creeze reacţii. După lansarea unei petiţii de către Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad şi după o replică a reprezentanţilor PSD, acum consilierul judeţean Alin Hârlău (PNL) ia atitudine faţă de acest subiect.

„Ştiam că PSD a înlocuit interesul naţional cu interesele clientelare ale liderilor săi, dar speram că măcar pesediştii arădeni sunt altfel. Ei bine, nu. Sunt la fel. PSD Arad este străin de interesele arădenilor. Pentru domnul Marius Sulincean, autorul unui atac politic gratuit, mai important decât să apere interesele arădenilor este să-l apere pe Victor Ponta şi clica lui, care a luat banii arădenilor. Dacă ar fi să ne luăm după reprezentanţii PSD Arad, judeţul nostru ar trebui să nu mai primească nici un leu de la buget”, declară consilierul judeţean Alin Hârlău.

Acesta compară manifestările reprezentaţilor social-democraţi arădeni cu cele ale nomenclaturii comuniste româneşti din perioada anilor ’50. „Atitudinea domnului Sulicean, ca şi a PSD Arad, de altfel, este asemănătoare cu a acelor comunişti din anii ’50, care susţineau interesele Uniunii Sovietice în defavoarea celor ale României. Se pare că PSD nu a reuşit nici până astăzi să renunţe definitiv la aceste practici”.

„Domnul Sulincean susţine că arădenii îşi vor primi banii, de parcă aceştia aşteaptă o pomană. Nu, domnule Sulincean, arădenii nu trebuie să stea cu mâna întinsă, nu vor pomeni. Vor banii lor, banii pe care i-au muncit ei şi care au ajuns în judeţele controlate de PSD. Banii arădenilor au ajuns pomeni electorale ale PSD”, a completat Alin Hârlău, care îi invită pe arădeni să semneze petiţia la adresa http://www.petitieonline.com/salvatijudetularad.

No Comments

Comments for Consilierul Judeţean Alin Hârlău îndeamnă arădenii la solidaritate are now closed.