Consilierii județeni ai PSD vor demisia conducerii CJ Arad

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on august 03, 2015 with No Comments

sigla_psd

Consilierii judeţeni PSD Arad continuă demersurile pentru reabilitarea imaginii administraţiei judeţene. Astfel, consilierul judeţean Ioan Gligor a avut o intervenţie la şedinţa extraordinară de sâmbătă în care s-a stabilit conducerea interimară a CJA, în care a solicitat reprezentanţilor PNL să îşi asume răspunderea pentru scandalul de corupţie din interiorul administraţiei judeţene. “Faptele de corupţie semnalate cu probe de DNA la Consiliul Judeţean sunt de o gravitate extremă, de natură să aducă prejudicii de imagine judeţului Arad. În ultima săptămână, am întrezărit cu toţii mecanismele unui sistem profund corupt, care avea ca scop furtul din bani publici. Acest sistem este condus de Nicolae Ioţcu, dar acesta nu a operat singur şi nu este singurul responsabil!

În faţa unei situaţii de criză profundă, trebuie să ne gândim ce este de făcut? În primul rând, PSD solicită public şi va face toate demersurile pentru comandarea unui audit independent care să verifice modul în care au fost cheltuiţi banii publici în Consiliul Judeţean Arad. Ca să reînviem o idee care a făcut carieră, vrem dreptate până la capăt! În acelaşi timp, dorim refacerea credibilităţii Consiliului Judeţean în raport cu arădenii.

Considerăm că responsabilitatea politică pentru acest sistem este a PNL, care l-a promovat şi susţinut pe Ioţcu împreună cu metodele lui. PNL nu poate să fugă de răspundere, trebuie să se retragă urgent din toate funcţiile din administraţia judeţeană. Nu credem că echipa lui Nicolae Ioţcu poate să gestioneze în continuare marile programe de investiţii, bugetul judeţului Arad.

Solicităm de urgenţă demisia sau demiterea lui Cristian Drăgan din funcţia de administrator al judeţului Arad, cu care nu mai este compatibil, dar şi demisia vicepreşedinţilor Adrian Ţolea şi Remus Guţu. Prin demisia acestora, se creează premisele legale pentru instaurarea unei conduceri credibile a CJA”, a spus Ioan Gligor.

 

 

 

No Comments

Comments for Consilierii județeni ai PSD vor demisia conducerii CJ Arad are now closed.