Consilierii personali a lui Adrian Țolea vor avea mașină și benzină

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on august 21, 2015 with No Comments

cj

A fost astăzi o ședinţă a Consiliului Judeţean Arad, o ședință condusă de președintele Adrian Țolea, ședință care se arăta una fără prea mare vâlvă.

Dar până la urmă, puțin iureș tot s-a făcut. Atunci când a venit rândul la punctul unde se cerea aprobarea unui autoturism, de care să se folosească consilierii personali ai noului preşedinte, Adrian Ţolea.

Au început săgețile dintr-o parte în cealaltă; de-o parte Țolea, de cealaltă parte consilierii Duruș și Tripa, care susțineau sus și tare că nu este normal ca acei consilieri să beneficieze de maşină şi cotă lunară de benzină, în condiţiile în care sunt alte servicii din cadrul instituției subordonate lui Țolea, care ar avea nevoie de această maşină.

Maşina cu pricina a fost achiziţionată de Compania de Apă (în 2010) după care a fost transferată prin comodat către CJA (până în 2014), când Nicolae Ioţcu a reziliat contractul (n.n ca să nu mai circule cu ea Țolea). Adrian Țolea a argumentat că a legalizat acest transfer, care era illegal până acuma, iar consilierii lui au nevoie de mașină, pentru că aceștia sunt nevoiți să facă mai multe deplasări în județ. Dar într-un final votul a trecut, cu șapte voturi contra. De remarcat ar fi faptul că Tripa, a ținut să-l felicite pe Țolea, pentru mdificarea adusă în ce privește reabilitarea drumului județean Arad-Seleuș, ceea ce cu fostul președinte Ioțcu, nu cred că a făcut nici o dată.

Așa că în cele din urmă consilierii personali a lui Țolea vor avea mașină.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Consilierii personali a lui Adrian Țolea vor avea mașină și benzină are now closed.